Ingredientai
- Miltai 2 st.
- Varškė 200 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukinijos 1 st. tarkuotos cukinijos tyrės
- Cukrus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai 4 g
- Aliejus 100 ml
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Išplakite kiaušinį su druska ir cukrumi, supilkite cukinijos tyrę, suberkite miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišykite.
2. Formuokite blynus ir kepkite aliejuje. Apibarstykite milteliniu cukrumi. Skonis kaip spurgų!
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita