Ingredientai
- Miltai 1 puodelis 3/4
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cukrus 1 valg. š.
- Vanduo 1 puodelis
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Fetos sūris 200 g
Kaip gaminti
- Kiaušinius suplakite su cukrumi, vandeniu ir aliejumi iki vientisos masės. Įmaišykite miltus.
- Fetos sūrį susmulkinkite ir sukrėskite į tešlą.
- Keptuvę gerai įkaitinkite, sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir į vidų pilkite po kelis šaukštus tešlos.
- Kepkite blynelius iš abiejų pusių, po kelias minutes. Jokių papildomų riebalų nereikia.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita