Ingredientai
- Miltai 200 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. 1,5 arbat. š.
- Cukrus 3 valg. š. 3-4 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Vanilė 1 arbat. š. keli lašai vanilės esencijos
- Pienas 100 ml
- Maskarponės sūris 190 g
Kaip gaminti
1. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
2. Kitame dubenyje kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite vanilės esenciją, pieną ir sūrį. Pilkite į miltus ir atsargiai išmaišykite, kol gausis vientisa masė. Geroje keptuvėje galima kepti be riebalų. Skanaus!!!
Recepto autorė Ilona
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita