Ingredientai
- Moliūgai 2 st. tarkuoto
- Miltai 2 st.
- Manai 4 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
- Aliejus 100 ml
Kaip gaminti
1. Kiaušinį išplakite su cukrumi, suberkite manus, supilkite tarkuotą moliūgą, miltus, išmaišykite ir palikite pastovėti 10 min.
2. Kepkite aliejuje. Patiekite apibarstytus milteliniu cukrumi ar su kitais mėgstamais priedais.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita