Ingredientai
- Pienas 1 st.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Miltai 240 g
- Manai 2 valg. š.
- Cukrus 1 valg. š.
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Kepimo milteliai 4 g
- Morkos 1 vnt. didelė
- Miltelinis cukrus 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišykite su žiupsneliu kepimo miltelių.
2. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir pienu, suberkite manus ir miltus. Supilkite smulkiai tarkuotos morkos masę. Gerai išmaišykite.
3. Kepkite aliejuje. Pabarstykite milteliniu cukrumi.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita