Ingredientai
- Salierai 250 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Sviestas 1 valg. š.
- Avižiniai dribsniai 1 valg. š.
- Daržovių sultinys 100 ml
- Miltai 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Raudonėliai 1 arbat. š. pagal skonį
- Petražolės 1 arbat. š. gali būti ir krapai
- Aliejus 2 valg. š. kepti
Kaip gaminti
1. Salierus susmulkinkite. Česnaką sutrinkite.
2. Avižinius dribsnius 15 min. pamirkykite sultinyje.
3. Visus produktus suberkite į gilų dubenį, sumaišykite, kad gautųsi vientisa tešla, ir jau galite kepti.
Recepto autorė Jovita Simanaitytė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita