Ingredientai
- Sviestas 1 arbat. š. tirpinto
- Migdolų pienas 225 ml
- Actas 1 arbat. š. obuolių
- Kiaušiniai 2 vnt. tryniai ir baltymai atskirai
- Miltai 130 g
- Cukrus 2 arbat. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Kokosų drožlės 50 g
- Bananai 1 vnt. didelis
- Aliejus 5 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
- Sumaišykite tirpintą sviestą, migdolų pieną, actą ir kiaušinių trynius.
- Atskirai sumaišykite sausus ingredientus – miltus, cukrų, kepimo miltelius, kokoso drožles ir druską.
- Iki standumo suplakite kiaušinių baltymus. Sutrinkite bananą ir visus ingredientus gerai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir kepkite blynus tol, kol jie įgaus auksinį atspalvį.
- Patiekite su sirupu arba džemu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita