Ingredientai
- Miltai 200 g kvietinių
- Cukrus 40 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pienas 1 st.
- Morkos 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. vidutinio dydžio saldžioji
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis
- Aliejus 7 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Užmaišykite tešlą iš miltų, cukraus, pieno, kiaušinių ir iškepkite blynelius.
2. Sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, saldžiąją papriką ir viską porą minučių kepkite ant aliejaus keptuvėje.
3. Uždėkite ant blyno įdarą, o ant jo – kitą blyną, vėl dėkite įdaro ir uždenkite kitu nauju blynu ir t. t. Turėtų gautis sluoksniuotas blynelių bokštelis. Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita