Ingredientai
- Miltai 1 st. Tešlai
- Kiaušiniai 2 vnt. Tešlai
- Pienas 125 ml Tešlai
- Vanduo 125 ml Tešlai
- Druska 1 arbat. š. Tešlai ¼ arbat. š.
- Sviestas 2 arbat. š. Tešlai lydytas
- Arbūzas 200 g Įdarui
- Kiviai 1 vnt. Įdarui; arba pitaja
- Mangas 1 vnt. Įdarui
- Ananasai 200 g Įdarui
Kaip gaminti
1. Miltus ir kiaušinius sumaišykite, pamažu pilkite pieną, vandenį, įberkite druskos, supilkite išlydytą sviestą ir viską gerai išmaišykite.
2. Blynelius kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies.
3. Vaisius supjaustykite kubeliais ir sumaišykite.
4. Į iškeptą blynelį įdėkite įdaro, suvyniokite ir, jei reikia, dar šiek tiek apkepkite.
5. Tiekite karštus. Galite aplieti mėgstamu jogurtu, grietine ar saldžiu padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita