Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 1 st.
- Pienas 1 st.
- Vyšnios 1,5 st. be kauliukų; gali būti šaldytos
- Graikiniai riešutai 0,5 st.
- Cukrus 2 valg. š.
- Medus 4 valg. š. skysto
- Cinamonas 0,5 arbat. š. malto
Kaip gaminti
1. Išvirkite bolivinės balandos kruopas.
2. Sausoje keptuvėje 5 minutes pakepinkite graikinius riešutus. Vėliau vyšnias sumaišykite su cukrumi ir cinamonu (jei naudojate šaldytas uogas, būtinai jas nusausinkite).
3. Į bolivinės balandos košę suberkite uogas ir riešutus, užpilkite pienu ir įmaišykite medų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Košės