Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 350 g
- Aliejus 2 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt.
- Pievagrybiai 200 g
- Šaldyti žirneliai 400 g
- Sojos padažas 3 valg. š.
- Prieskonių mišinys Persiladas 1 arbat. š. arba kitų mėgstamų prieskonių
Kaip gaminti
1. Bolivinės balandos kruopas išvirkite.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintą česnaką, smulkintus pievagrybius, smulkintą brokolį bei šaldytus žirnelius. Nepamirškite pamaišyti, kad neprisviltų.
3. Viskam iškepus apšlakstykite sojų padažu ir visą keptuvės turinį sumaišykite su išvirta bolivinę balanda bei prieskoniais, tada išjunkite ugnį. Paruoštą garnyrą galite dar pagardinti citrinos sultimis.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams