Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 100 g košei
- Augalinis pienas 250 ml avižų arba migdolų; košei
- Cinamonas 1 arbat. š. košei
- Druska 0,5 arbat. š. košei
- Bananai 1 vnt. supjaustytas; patiekimui
- Migdolų sviestas 1 valg. š. patiekimui
- Kakavos pupelių traškučiai 1 valg. š. patiekimui
- Agavų sirupas 1 valg. š. arba datulių sirupo; patiekimui
Kaip gaminti
1. Išmirkykite bolivines balandas vandenyje bent valandą. Nuplaukite, nusausinkite. Suberkite į puodą, užpilkite 250 ml vandens, virkite 15 minučių, kol kruopos suminkštės, o vanduo susigers.
2. Supilkite avižų arba migdolų pieną, suberkite cinamoną, druską ir virinkite ant vidutinės ugnies dar apie 7 minutes, nuolatos maišydami, kol masė įgaus košės konsistenciją.
3. Padalykite košę į 2 dubenėlius, ant viršaus uždėkite supjaustytą bananą, migdolų sviestą, pabarstykite kakavos pupelių traškučiais ir palaistykite sirupu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Košės