Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 1 st.
- Mangas 0,5 vnt.
- Agurkai 1 vnt. trumpavaisis
- Raudonasis svogūnas 0,3 vnt.
- Fetos sūris 0,5 vnt. pakelio
- Petražolės 1 sauja šviežių
- Mėtos 1 sauja šviežių
- Kalendros 1 sauja šviežių
Kaip gaminti
1. Bolivines balandas gerai nuplaukite ir išvirkite 2-ose stiklinėse pasūdyto vandens. Kruopos išvirs maždaug per 15 min.
2. Atvėsinkite išvirtas kruopas ir tuomet jas sumaišykite su kubeliais pjaustytu sūriu, agurku ir mangu.
3. Pagardinkite smulkintu svogūnu ir žalumynais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos