Ingredientai
- Sausainiai 250 g traškūs
- Juodasis šokoladas 50 g
- Grietinėlė 400 ml plakamoji - kremui
- Maskarponės sūris 200 g kremui
- Braškės 500 g kremui
- Miltelinis cukrus 2 valg. š. kremui
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. kremui
Kaip gaminti
- Dubenėlyje išplakite grietinėlę, sudėkite kambario temperatūros maskarponę, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir išsukite elektriniu plakikliu. Supjaustykite braškes, dalį jų atidėkite, o likusias sudėkite į kremą.
- Į desertinius indelius suberkite po kelis šaukštus sutrupintų sausainių. Uždėkite po keletą šaukštų paruošto kremo. Ant viršaus suberkite likusias braškes ir apibarstykite šokolado drožlėmis.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita