Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 1 st.
- Cukrus 1 st. ir žiupsnelis papuošimui
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Rabarbarai 250 g
- Braškės 250 g
- Pienas 125 ml
- Sviestas 100 g
- Cinamonas 1 arbat. š. papuošimui
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite išlydytą sviestą, po to palaipsniui suberkite miltus, kepimo miltelius, supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
2. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite, braškes taip pat susmulkinkite.
3. Supilkite tešlą į kepimo formą, ant viršaus sudėkite rabarbarus, braškes, apibarstyti cinamonu ir cukrumi. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita