Ingredientai
- Braškės 1 st.
- Špinatai 2 sauja geriausia - mažųjų
- Braškių kompotas: ( 0,5 st.) 1 st.
- Grietinėlė 200 ml plakamosios
- Graikiniai riešutai 1 sauja
- Rabarbarai 5 vnt. stiebų
Kaip gaminti
1. Špinatus nuplaukite, nusausinkite, nugnybkite kotelius, didesnius – suplėšykite.
2. Uogas nuplaukite, nusausinkite, išvalykite, supjaustykite ketvirčiais. Išplakite grietinėlę.
3. Į indelius sudėkite špinatus, braškes, į stiklines – kompoto, plaktos grietinėlės, riešutų ir po rabarbaro stiebą. Valgykite sykiu iš abiejų indų.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė