Ingredientai
- Braškės 100 g
- Salotos 100 g mėgstamų
- Fetos sūris 100 g
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Vyno actas (šlakelis) 1 arbat. š.
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Salotas suplėšykite, braškes supjaustykite į keturias dalis, fetą - kubeliais.
2. Viską sudėkite į lėkštę. Apšlakstykite iš vyno acto, aliejaus, šlakelio vandens ir Provanso žolelių sumaišytu padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita