Ingredientai
- Briuseliniai kopūstai 450 g
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 0,5 arbat. š.
- Česnako milteliai 0,5 arbat. š.
- Svogūnų milteliai 0,5 arbat. š.
- Parmezano sūris 3 valg. š. tarkuoto
- Alyvuogių aliejus 0,25 puodelis
Kaip gaminti
1. Pirmiausia reikėtų tinkamai paruošti kopūstus – nupjaukite jų kotelius ir nuimkite pirmuosius išorius lapelius, tuomet juos nuplaukite ir gerai nusausinkite. Briuselio kopūstų traškučius galima ruošti dviem būdais: pjaustant griežinėliais arba atskiriant po vieną lapelius.
2. Kepimui ruošiamus briuselio kopūstus sumaišykite su likusiais ingredientais ir kepkite iki 215°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Šie traškučiai puikiai derės su jogurto ar grietinės pagrindu paruoštu padažu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai