Ingredientai
- Miltai 350 g
- Kefyras 100 ml
- Sviestas 100 g
- Faršas 250 g
- Brokoliniai kopūstai 200 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Sūris 150 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Grietinė 200 g
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkykite tešlą ir dėkite ją pusvalandžiui į šaldymo kamerą.
2. Išėmusi iškočiokite ir įklokite į kepimo indą.
3. Iš maltos mėsos padarykite kukulaičius, apkepkite keptuvėje ir sudėkite ant tešlos.
4. Brokolinius kopūstus išskaidykite šakelėmis ir išdėliokite tarp mėsos. Pabarstykite druska bei pipirais.
5. Svogūną nulupkite, supjaustykite, apkepinkite aliejuje ir sudėkite ant mėsos, užberkite tarkuoto sūrio. Išplakite kiaušinį su druska, išmaišykite su grietine ir užpilkite ant viršaus.
6. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita