Ingredientai
- Brokoliniai kopūstai 8 vnt. žiedeliai
- Cukinijos 1 vnt. maža jauna
- Pievagrybiai 100 g sauja
- Obuoliai 1 vnt.
- Svogūnų laiškai 1 sauja keli stiebai
- Česnakai 2 skiltelės
- Mėlynųjų pelėsių sūris 100 g BRIE PRESIDENT
- Sviestas 1 valg. š.
- Garstyčios 1 arbat. š.
- Medus 1 arbat. š.
- Sojų padažas 1 arbat. š. pagal skonį
- Vorčesterio padažas 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Brokolį apvirkite apie 10 min. Išėmus nusausinkite, pabarstykite druska ir dėkite į gilų indą, dar ant karšto dėkite juostelėmis pjaustytą sūrį, jis šiek tiek pasilydys.
2. Svieste apkepinkite pievagrybius, įmaišykite cukinija pjaustytą kubeliais, įspauskite česnaką ir suberkite smulkintus laiškus, viskam apkepus, sudėkite grūdėtas garstyčias, medų, padažus viską šiek tiek pakepinkite, kol karamelizuosis ir užpilkite dar karštus ant brokolių su sūriu.
3. Riekelėm supjaustykite obuolį, išdėliokite ant salotų.
Receptą atsiuntė Ilona
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita