Ingredientai
- Brokoliniai kopūstai 700 g
- Migdolai 45 g riekelėmis supjaustytų ir pakepintų
- Džiovintos spanguolės 40 g
- Jogurtas 120 ml natūralaus; padažui
- Majonezas 2 valg. š. padažui
- Vyno actas 2 valg. š. baltojo; padažui
- Cukrus 1 arbat. š. padažui
- Druska 0,5 arbat. š. padažui
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
- Raudonasis svogūnas 0,5 vnt. smulkiai supjaustyto
Kaip gaminti
1. Brokolius nuplaukite, kiek įmanoma nusausinkite ir padalykite į žiedynus. Suberkite juos į didelį dubenį, dėkite ten ir migdolus bei spanguoles.
2. Iš likusių produktų nedideliame dubenėlyje sumaišykite padažą ir apipilkite juo brokolių-spanguolių-migdolų mišinį. Gerai išmaišykite ir patiekite!
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos