Ingredientai
- Brokoliniai kopūstai 2 vnt.
- Kynvos (bolivinės balandos) 1 valg. š.
- Peletrūnas 1 valg. š.
- Laiškiniai svogūnai 1 valg. š.
- Džiovintos vyšnios: 2 valg. š.
- Sezamo sėklos 1 valg. š. padažui
- Sultys 1 valg. š. citrinų - padažui
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. padažui
- Imbieras 1 arbat. š. trintas - padažui
- Kuminai 1 arbat. š. 1/4 - padažui
- Česnakai 1 skiltelės trinto - padažui
Kaip gaminti
- Brokolius apvirkite 2-6 minutes ir atvėsinkite šaltame vandenyje. Susmulkinkite.
- Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita