Ingredientai
- Prancūziška duona 1 g
- Cukinijos 1 vnt.
- Mėtos 1 vnt. šakelė
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 2 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
Kaip gaminti
1. Plonai supjaustykite cukiniją ir iš abiejų pusių pakepinkite grilyje. Susmulkinkite česnaką, įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite mėtos lapelius, įberkite druskos bei pipirų ir leiskite skoniams „susigerti“.
2. Supjaustykite bagetę ir pakepinkite orkaitėje, kol apskrus.
3. Po kelių valandų susmulkinkite cukiniją ir tepkite ant pakepintos duonelės.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų