Ingredientai
- Jautiena 1 kg maltos; arba per pusę jautienos su aviena
- Svogūnai 1 vnt. vidutinis tarkuotas
- Petražolės 1 sauja smulkintų
- Soda 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 arbat. š.
- Kuminai 1 arbat. š. malto
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š.
- Rūkyta malta raudonoji paprika 1 arbat. š. aštrios
Kaip gaminti
1. Visus produktus sudedame į dubenį ir gerai rankomis išmaišome. Formuojame apie 5 cm skersmens kukulius. Mauname ant medinių iešmelių ir dedame į šaldytuvą 1 valandai.
2. Įjungiame orkaitės grilio funkciją, t.y. 250 laipsnių, iešmelius su mėsos kukuliais dedame ant grotelių ir kepame apie 10 min., arba kol iškepa.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Bulgarų