Ingredientai
- Bulvės 10 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Miltai 2 valg. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Faršas 300 g kiaulienos
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1 Sutarkuokite bulves, įmuškite porą kiaušinių, įdėkite porą šaukštų miltų, šiek tiek druskos, pipirų.
2. Paimkite apie 300 g kiaulienos faršo, į jį įdėkite mėgstamų prieskonių, vieną svogūną. Įkaitintoje keptuvėje suformuokite blynus, ant viršaus dėkite faršo, o ant faršo dar pilkite tarkių, apkepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių