Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pienas 200 ml
- Miltai 100 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Bulvės 1 g
- Sviestas 1 valg. š.
- Raudonasis svogūnas 3 vnt.
- Kumpis 200 g virtas
- Muskatas 1 vnt. riešutas
Kaip gaminti
1. Kiaušinius, pieną ir miltus su žiupsnelu druskos bei pipirų išplakite.
2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite bulves ir kepkite 10 min.
3. Svogūnus ir kumpį supjaustykite, sudėkite ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pekepinkite, užberkite tarkuotuo muskato ir išmaišykite.
4. Į kepimo indą sudėkite masę ir užpilkite kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Autorės nuotr./Bulvių ir svogūnų pyragas |
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita