Ingredientai
- Bulvės 500 g tešlai
- Kiaušiniai 1 vnt. tešlai
- Svogūnai 2 vnt. 1 - vidutinio dydžio - tešlai ir 1 didelis - įdarui
- Mairūnas 1 arbat. š. smulkinto - tešlai
- Avižiniai dribsniai 50 g tešlai
- Grietinėlė 100 g tešlai
- Druska 2 žiupsnelis tešlai ir įdarui
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis tešlai ir įdarui
- Pomidorai 2 g įdarui
- Grybai 150 g turimų grybų tinka ir konservuoti - įdarui
- Sūris 50 g tarkuoto, fermentinio - įdarui
- Dešra: (saliamio - įdarui) 100 g
- Bazilikai 1 žiupsnelis įdarui
Kaip gaminti
- Picos pagrindui bulves ir svogūnus sutarkuokite ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais.
- Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių orkaitėje.
- Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus.
- Dešrą supjaustykite kubeliais.
- Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.
Recepto autorė: Janina Misiūnienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano superpatiekalas iš bulvių
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita