Ingredientai
- Bulvės 4 vnt.
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Pomidorai 2 vnt. galite keisti 1–2 valg. šaukšt. pomidorų tyrės
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Vanduo 0,5 st.
- Česnakai 2 skiltelės
- Imbieras 1 arbat. š.
- Kario prieskoniai 1 arbat. š.
- Ciberžolė 0,25 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Puode įkaitinkite aliejų ir apkepinkite supjaustytą svogūną ir imbierą, kol svogūnas suminkštės. Suberkite kario miltelius, smulkintą česnaką ir ciberžolę. Pakepinkite dar pusę minutės.
2. Sudėkite išskaidytą į žiedynus brokolį ir supjaustytas bulves. Kepkite 5 minutes.
3. Supilkite supjaustytus pomidorus (arba pomidorų tyrę) ir vandenį. Įberkite druskos ir užvirkite, tada sumažinkite kaitrą ir palikite dar 15 minučių pasitroškinti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai