Ingredientai
- Bulvės 10 vnt. mažų šviežių
- Aliejus 3 valg. š.
- Sviestas 100 g kambario temperatūros; užtepui
- Šoninė 50 g plonai supjaustytos šaltai rūkytos; užtepui
- Agurkai 10 vnt. mažų marinuotų; užtepui
- Krapai 5 vnt. šakelės; užtepui
Kaip gaminti
1. Paruošti bulves: jas gerai nuplauti ir išvirti neluptas. Išvirtas perpjauti išilgai pusiau, įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti bulves perpjauta puse žemyn. Kepti, kol gražiai paruduos, ir palikti atvėsti.
2. Suformuoti užkandžius: ant bulvių užtepti sviesto, uždėti šoninės gabalėlių, per pusę perpjautų agurkų. Papuošti krapais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių