Ingredientai
- Bulvės 10 vnt.
- Svogūnai 2 vnt.
- Agurkai 4 vnt. raugintų
- Pomidorai 2 vnt.
- Sviestas 2 valg. š.
- Grietinė 100 g
- Česnakai 3 skiltelės
- Sultinys 2 st.
- Prieskoniniai žalumynai 1 vnt. žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus.
- Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode.
- Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite.
- Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus, česnakus ir grietinę.
- Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Skanaus!
Recepto autorė: Janina Misiūnienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano superpatiekalas iš bulvių
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita