Ingredientai
- Burokėliai 400 g
- Kmynai 5 g „Santa Maria“
- Druska 1 žiupsnelis SANTA MARIA akmens druskos (malūnėlyje)
- Aliejus 150 g vynuogių sėklų
- Bazilikai 10 g šviežių
Kaip gaminti
- Vandenyje virkite burokėlius, kol suminkštės.
- Nuskuskite burokėlius ir supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
- Aliejuje švelniai pakepinkite kmynus, suberkite supjaustytus burokėlius ir kepkite dar 5 min. Paskaninkite SANTA MARIA akmens druska.
- Nuimkite keptuvę nuo ugnies, užberkite iš anksto sukapotų bazilikų ir išmaišykite.
- Mišinį su aliejumi supilkite į stiklainį.
„Santa Maria“ receptas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita