Ingredientai
- Burokėliai 500 g virtų
- Manai 120 g
- Vanduo 120 ml
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
- Virtus burokėlius sutarkuokite burokine tarka.
- Manų kruopas užpilkite vandeniu ir palikite kelioms minutėms, kad išbrinktų.
- Išbrinkusias kruopas sudėkite į dubenėlį su tarkuotais burokais.
- Įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais.
- Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus.
- Formuokite nedidelius apvalius blynelius ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir bus iškepę.
- Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių, tuomet perkelkite į lėkštes.
- Patiekite šiltus su bulvių koše. Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita