Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 0,5 st.
- Vanduo 1 st.
- Burokėliai 4 vnt. nedideli
- Cukinijos 0,5 vnt.
- Morkos 1 vnt. didelė
- Svogūnai 1 vnt.
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Aliejus 0,5 st.
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Pasūdykite ir užvirkite vandenį, suberkite ir išvirkite bolivines balandas. Tai truks apie 10 minučių.
2. Sutarkuokite burokėlius, morką, svogūną.
3. Sumaišykite susmulkintas daržoves su bolivinėmis balandomis, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais, suminkykite. Jei masė atrodo per daug sultinga, įberkite miltų ar kiek daugiau bolivinių balandų.
4. Suformuokite paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių po 4 minutes.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams