Ingredientai
- Burokėliai 4 vnt.
- Avižiniai dribsniai 1 st.
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų
- Čiobreliai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Aliejus 50 ml
- Džiūvėsiai 100 g
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Burokėlius ir svogūną sutarkuokite smulkesne burokine tarka, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite.
2. Suberkite į masę dribsnius ir gerai išmaišykite.
3. Formuokite kotletukus. Juos apvoliokite džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje.
4. Tada įpilkite šlakelį vandens ir dar apie 5 min. patroškinkite uždengtoje keptuvėje.
Skanu su baltuoju padažu ir bulvėmis.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita