Ingredientai
- Burokėliai 1 vnt.
- Bulvės 6 vnt.
- Salierai 2 vnt. stiebai
- Paprikos 1 vnt. saldžioji
- Svogūnai 1 vnt.
- Druska 5 g
- Prieskoniai (pagal skonį) 1 žiupsnelis
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Nuskuskite ir supjaustykite bulves, sutarkuokite burokėlį ir virkite pasūdytame vandenyje.
2. Supjaustykite svogūną, salierus, saldžiąją papriką ir keletą minučių apkepkite daržoves keptuvėje ant aliejaus. Paskui viską sudėkite į puodą.
3. Sriubą virkite, kol daržovės išvirs. Prieš tiekdami, pagardinkite ją grietine.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita