Ingredientai
- Česnakai 10 skiltelės
- Prieskoniniai žalumynai 50 g
- Aliejus 1 st. šaltai spausto, mėgstamo
Kaip gaminti
- Česnakų skilteles nulupkite, suberkite į sietelį ir minutei panardinkite į verdantį vandenį. Atvėsinkite po tekančiu šaltu vandeniu.
- Skilteles sumeskite į mažus stiklainius, įmaišykite šiek tiek šviežių smulkintų bazilikų, čiobrelių ar rozmarinų.
- Ant viršaus užpilkite šaltai spausto aliejaus. Sandariai uždarykite ir mėnesį laikykite tamsiai kambario temperatūroje. Vėliau padėkite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita