Ingredientai
- Sūris 250 g baltasis
- Majonezas 2 valg. š.
- Garstyčios 1 arbat. š. 1 - 2
- Vorčesterio padažas 1 valg. š. nebūtina
- Česnakai 1 skiltelės 1 - 2
- Kiaušiniai 2 vnt. virti - nebūtina
- Pienas 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal sonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal sonį
- Morkos 2 vnt. užkandai
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. užkandai
- Salierai 1 vnt. užkandai
- Krekeriai: (užkandai) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Į dubenį sutrupinkite baltąjį sūrį, įmaišykite majonezą, garstyčias, vorčesteršyro padažą, smulkintus česnakus, virtus kiaušinius ir pieną.
- Pagardinkite druska ir pipirais.
- Viską gerai sumalkite blenderiu ir padėkite į šaldytvą 30 min.
- Patiekite su supjaustytomis morkomis, salierais, kalafiorais ar krekeriais.
Recepto autorė Viktorija Ramašauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita