Ingredientai
- Kiauliena 200 g maltos arba jautienos
- Svogūnai 1 vnt. 0,5
- Česnakai 2 skiltelės
- Pipirai 1 vnt. 0,5 - šviežio čili
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Pomidorų pasta 2 valg. š.
- Pupelės 400 g skardinė konservuotų raudonųjų
- Pomidorai 1 vnt. skardinė konservuotų savo sultyse
- Čiobreliai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Parmezano sūris 50 g
Kaip gaminti
- Svogūną ir česnaką susmulkinkite.
- Į puodą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūnus ir česnakus, apkepinkite.
- Jiems apkepus sudėkite mėsą ir pakepinkite porą minučių.
- Mėsai apkepus sudėkite susmulkintą čili pipirą, įdėkite pomidorų pastos, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliu.
- Viską dar keletą minučių troškinkite ant mažos ugnies (jei trūksta skysčio, galima įpilti šlakelį vandens).
- Tuomet, į puodą sudėkite kubeliais supjaustytą papriką ir viską dar ~7–10 min. troškinkite.
- Paprikai šiek tiek suminkštėjus į puodą sudėkite pupeles ir pomidorus (su visu skysčiu) ir viską dar 5 min. pavirkite.
- Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, į ją įmaišykite parmezano.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita