Ingredientai
- Kiauliena 1 kg filė
- Vištienos krūtinėlė 1 kg
- Jautiena 1 kg filė
- Dešrelės (po 1 kg paprastų ir Frankfurto): 2 kg
- Svogūnai 4 vnt. 4-5 dideli
- Paprikos 8 vnt. po 4 raudonąsias saldžiąsias ir 4 žaliąsias
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį, grūsti
- Alyvuogių aliejus 1 st. pagal skonį
Kaip gaminti
- Supjaustykite mėsą ir dešreles 4-5 cm gabaliukais. Nuo paprikų pašalinkite sėklas ir supjaustykite jas kartu su svogūnais kvadratėliais.
- Į didelį puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite druską ir grūstus juoduosius pipirus. Sumaišykite viską kartu su likusiais ingredientais. Geriausia šį darbą atlikti iš vakaro.
- Suverkite ant metalinių ar medinių iešmelių paeiliui alyvuogių aliejumi, grūstais juodaisiais pipirais ir druska pagardintą mėsą, svogūnus, paprikas, dešreles ir kepkite ant grotelių, kol dailiai apskrus.
Receptas Čilės vyndario Maxo Weinlaubo
Plačiau skaitykite „Čilės virtuvė garsaus vyndario akimis“