Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pienas 1 st.
- Miltai 250 g
- Sviestas 60 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus 1 žiupsnelis pagal skonį
- Cukrus 2 arbat. š. 2 - 3
Kaip gaminti
- Kiaušinių baltymus kruopščiai atskirkite nuo trynių.
- Sviestą gerai ištrinkite, į jį pamažėle supilkite trynius, pagal skonį įberkite druskos, truputį vanilinio cukraus.
- Į tešlą suberkite cukrų, supilkite pieną.
- Viską gerai išmaišykite. Galiausiai suberkite persijotus miltus.
- Paruoštą tešlą būtinai bent pusvalandį palaikykite ant stalo, kad išbrinktų.
- Kai tešla išbrinks, į ją įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus. Įkaitintą vaflinę ištepkite riebalais, į ją įpilkite truputį tešlos ir kepkite traškias širdeles.
- Valgykite su mėgstamais priedais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita