Ingredientai
- Tilapija 4 vnt. gabalėliai be kaulų
- Citrinos 2 vnt. labai tinka žaliosios
- Medus 2 valg. š.
- Kukurūzai 170 g konservuotų
- Alyvuogių aliejus 0,25 puodelis
- Druska 0,3 arbat. š.
- Juodieji pipirai 4 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiekvieną žuvies gabalėlį dėkite į folijos „lopšelį“, apliekite medumi ir alyvuogių aliejumi, papuoškite citrinų griežinėliais, taip pat pagardinkite žiupsneliu druskos bei pipirų.
2. Galiausiai įberkite kukurūzų ir sandariai užsukite folijos „lopšelius“.
3. Kepkite apie 30 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje arba virš įkaitusių žarijų. Jei norite, prie šios žuvies galite patiekti įvairių keptų daržovių, pavyzdžiui, paprikų, cukinijų, vyšninių pomidoriukų.
Skanaus!
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai