Ingredientai
- Česnakai 2 skiltelės susmulkintos
- Vynas 0,5 st. sauso baltojo; galima keisti vištienos sultiniu
- Citrinos sultys 2 valg. š.
- Krapai 3 valg. š. šviežių kapotų
- Garstyčios 0,5 arbat. š.
- Grietinėlė 0,5 puodelis
- Sviestas 3 valg. š.
- Kajeno pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 0,5 arbat. š.
- Juodieji pipirai 0,5 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Česnaką, vyną arba vištienos sultinį, citrinos sultis ir krapus suberkite į nedidelį puodą ir kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 2 minutes.
2. Sumažinę ugnį į ruošiamą padažą įpilkite grietinėlę ir garstyčias. Virkite kol padažas pradės tirštėti, tuomet nuimkite nuo ugnies ir sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą.
3. Galiausiai įberkite pipirus ir druską.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Padažai