Ingredientai
- Rudasis cukrus 70 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Migdolai 140 g
- Citrinos 1 vnt. nutarkuota žievelė
- Miltai 0,3 puodelis
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Iki purios masės išsukite kiaušinį, rudąjį ir vanilinį cukrų.
2. Galingu elektriniu smulkintuvu susmulkinkite migdolus ir įmaišykite į plakinį.
3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, tuomet suberkite riešutų mišinį ir sumaišykite iki vientisos masės.
4. Palaikykite masę šaldytuve apie 20 minučių, o tuo metu orkaitę įkaitinkite iki 170°C.
5. Iš tešlos formuokite mažus kamuoliukus, apvoliokite juos milteliniame cukruje ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotų skardų.
6. Kepkite apie 20 minučių.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis