Ingredientai
- Lašiša 500 g filė
- Apelsinai 1 vnt. 0,5 arbat. š. - smulkiai tarkuotos žievės - marinatui
- Laimas: (0,5 arbat. š. smulkiai sutarkuotos žievelės - marinatui) 1 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt. 0,5 arbat. š. - smulkiai sutarkuotų žievelių - marinatui
- Druska 1 valg. š. stambios - marinatui
- Cukrus 1 arbat. š. 0,5 - marinatui
Kaip gaminti
- Sumaišykite visus produktus skirtus marinatui ir gerai įtrinkite žuvį iš abiejų pusių.
- Susukite žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę ir dėkite šaldytuvą mažiausiai parai.
- Pagaminsite per 20 min., neskaičiuojant marinavimosi laiko.
Receptą atsiuntė Helena Jagello
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Pusryčiams, Vakarienei
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita