Ingredientai
- Cukinijos 1500 g
- Svogūnai 8 vnt. galvučių
- Actas 300 ml 6 proc.
- Cukrus 300 g
- Druska 3 valg. š. 2 - 3
- Karis 20 g malto
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. grūstų
Kaip gaminti
- Cukinijas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
- Nuluptus svogūnus suraikykite pusžiedžiais.
- Į dubenį sukrėskite daržoves, supilkite visus likusius produktus ir laikykite per naktį šaltai.
- Perpilkite masę į puodą, užvirkite ir kaitinkite penkias– dešimt minučių.
- Karštą cukinijų masę sukrėskite į švarius stiklainius ir sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita