Ingredientai
- Cukinijos 300 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Druska 1 arbat. š.
- Česnakai 1 skiltelės galima dėti ir 2; ir dar 1 padažui
- Varškė 100 g
- Kietasis sūris 25 g
- Miltai 40 g
- Kepimo milteliai 0,5 arbat. š.
- Prieskoniniai žalumynai 1 valg. š. įvairių
- Jogurtas 200 g
- Agurkai 0,25 vnt. ilgavaisio
Kaip gaminti
1. Sutarkuotą cukiniją sumaišykite su druska ir palikite pastovėti apie 15 minučių.
2. Išplakite kiaušinius su traiškytu česnaku ir žiupsniu pipirų. Dėkite varškę, tarkuotą sūrį, žoleles ir sutrinkite šakute. Nuo cukinijų nuspauskite vandenį ir įmaišykite į tešlą kartu su miltais ir kepimo milteliais.
3. Kepkite alyvuogių aliejuje.
4. Padažui sutarkuokite agurką ir viską išmaišykite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Rengiu šventę: Užgavėnės