Ingredientai
- Cukinijos 2 kg
- Morkos 500 g
- Paprikos 500 g
- Ananasai 500 g konservuotų
- Pomidorų padažas 500 ml
- Aliejus 150 ml
- Actas 150 ml
- Cukrus 100 g
- Druska 1 arbat. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Nulupkite cukinijų žievelę. Jei ji nėra stora – galite jos ir nelupti. Tuomet cukinijas ir paprikas supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
2. Daržoves sudėkite į puodą, užpilkite cukrumi, druska ir aliejumi, suverskite konservuotus ananasus su visu skysčiu. Viską užvirinkite ir ant nedidelės ugnies pavirkite apie pusvalandį. Tuomet sudėkite pomidorų padažą, supilkite actą ir virkite dar apie 15 min.
3. Karštą mišrainę supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai užsukite, apverskite ir palikite atvėsti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai