Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt. pakuotė
- Cukinijos 700 g žiedų
- Varškės sūris 700 g riebaus
- Česnakai 3 skiltelės
- Rozmarinai 1 arbat. š.
- Kreminė varškė 100 g tepamas sūrelis su žalumynais
- Aliejus 4 valg. š. nuo saulėje džiovintų pomidorų
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š. pagal skonį
- Medus 1 valg. š.
- Bazilikai 1 vnt. saujelė šviežių lapelių
Kaip gaminti
- Sūrį įtrinkite aliejaus, kapotų rozmarinų ir traiškytų česnakų mišiniu, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite saldžiąja paprika, medumi ir 2 val. marinuokite.
- Ant kiekvieno atšildytos tešlos gabalėlio tepkite varškės sūrelio, dėkite varškės sūrio gabalėlių ir nuplautų cukinijų žiedų.
- Pagal skonį pasūdykite ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12–15 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita