Ingredientai
- Bulvės 4 vnt.
- Pupelės 1 st.
- Pomidorai 3 vnt.
- Svogūnai 2 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Aliejus 2 valg. š.
- Mairūnas 1 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt. sultys
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
1. Bulves ir pupeles išvirkite bei nusunkite.
2. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir kepinkite aliejuje, kol pagels. Suberkite mairūną ir uždengus palaikykite kelias minutes.
3. Po to sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, virtas pupeles ir bulves, lengvai viską išmaišykite, pasūdykite bei apšlakstykite citrinos sultimis.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų