Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 100 g
- Moliūgai 60 g
- Morkos 50 g
- Paprikos 50 g
- Baklažanai 50 g
- Cukinijos 50 g
- Špinatai 1 sauja
- Adžika 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Druska 0,3 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Bolivines balandas išvirkite pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės ir nukoškite.
2. Daržoves supjaustykite nedideliais kubeliais.
3. Į keptuvę įpilkite kelis šaukštus aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite daržoves. Sudėkite virtas bolivines balandas ir viską pagardinkite adžika. Patiekite su šviežiais špinatų lapeliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vegetarams